BejelentésGyermekfejlesztés másképp, az iskolaérettséghez szükséges képességek eredményes fejlődése érdekében.
A fejlődés teljessé válik, amikor a gyermek érezi, hogy szeretik és elfogadják olyannak amilyen.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponSzeretettel üdvözlöm !


Gyakran találkozhatunk azzal a kijelentéssel, hogy a mai gyermekek teljesen mások. Jelentős hányaduk valóban más.

Miben mások ők?

Abban, hogy folyamatosan olyan új kihívások elé állítanak minket, pedagógusokat és szülőket egyaránt, amelyekkel eddig nem, vagy csak csekély esetben kellett szembenéznünk.Más megoldások keresésére, más szemléletmód kialakítására és más fejlesztő módszerek alkalmazására ösztönöznek minket.

Egyszóval, velük minden más, ezért velük „másképp kell mindent tenni", mint ahogy eddig tettük.


Új kihívásaink igen szerteágazóak és sokrétűek, ezért a teljesség igénye nélkül nézzünk most meg néhány gyakoribb helyzetet:


 • Az otthon szinte probléma mentes gyermeke nehezen alkalmazkodik az óvodai környezethez, ezért viselkedési és magatartási gondjai vannak?

 • Gyermeke figyelme gyakran elkalandozik feladatai megoldása közben?

 • Gyermeke, aktuális feladatait hamar megunja, és gyakran előfordul, hogy nem fejezi be azokat?

 • Közel 5 éves gyermeke keveset rajzol és fest, vagy egyáltalán nem szeret rajzolni, ezért kézügyességét fejleszteni szeretné ?

 • Gyermeke hosszabb ideje mindig ugyan azt a formát vagy alakot rajzolja és mást szinte nem is akar rajzolni?

 • Iskolás gyermekének a tanulással vagy az iskolai környezethez való alkalmazkodással kapcsolatos gondjai adódtak?

 • Már kipróbált többféle módszert, de gyermeke figyelmével, magatartásával, óvodai vagy iskolai környezetéhez való sikeres alkalmazkodásával vagy szorongásaival kapcsolatos problémái eddig nem szűntek meg?

 • Értelmében enyhén korlátozott gyermeke figyelmét és koncentráló képességét szeretné fejleszteni, vagy érzelmi ingadozásai stabilizálására keres eredményes megoldást?


Amennyiben gyermekének a felsorolt kérdések valamelyikében segítségre van szüksége, úgy jó helyen jár. Mindig van megoldás, csak meg kell találni azt a megoldást, ami tényleg orvosolja a kialakult problémát.


Kérem, keressen meg, annak érdekében, hogy gyermeke minden tekintetben sikeresen tudjon felkészülni, és eredményesen tudjon alkalmazkodni az iskolai élethez.

Oldalamon, játékos, alkotó tevékenységre épülő, saját gyermekfejlesztő programjaimmal ismerkedhet meg, melyet eddigi tanulmányaim és tapasztalataim inspiráltak.Óvodás, iskoláskorú és értelmükben korlátozott gyermekek részére dolgoztam ki annak érdekében, hogy olyan egyedi és egyben komplex fejlesztő lehetőséget tudjak biztosítani számukra, amiben a fejlődés örömtelivé, és igazi örömforrássá válhat.


Több mint 25 év, az oktatás és képzés különböző területein szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezem a gyermekekkel és felnőttekkel való foglalkozás terén.


A festés, mellyel gyermekkorom óta foglalkozom, számomra nagyon sokat jelent. Az esztétikai élményt nyújtó művészi kifejezésmódon túl, ugyanis felfedeztem, a lelket és testet egyaránt harmonizáló csodás hatását. Ezen felül megtapasztaltam azt is, hogy a festés és rajzolás módszere megfelelő módon alkalmazva, sikeresen fejleszti a gyermekek iskolaérettség eléréséhez szükséges készségeit és képességeit.


Életviteli tanácsadó végzettségem pedig abban segít, hogy a gyermekek  tanulással és beilleszkedéssel kapcsolatos problémáinak okát valóban meg tudjuk találni, és a megoldásukat is sikeresen elő tudjuk segíteni, az eredményes fejlődés érdekében.

 


Amiben programjaim segíteni tudnak gyermekének:

 • Figyelem és koncentráció fejlesztés,
 • Tanulási zavarok kialakulásának megelőzése,
 • Tanulási zavarok fejlesztése (figyelemzavar, magatartás zavar, viselkedési és beilleszkedési problémák, hiperaktivitás),
 • Stresszes és szorongó állapotok oldása,
 • A gyermek szociális érettségének fejlesztése      (feladat és szabálytudat)
 • Kreativitás és kézügyesség fejlesztés


Forduljon hozzám bizalommal

Búzáné Bánhidi Mária ( Márta)

egészségnevelő, életviteli tanácsadó, festő
Üzenetküldés
Írj e-mailt!

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Most sem késő jelentkezni

Egyéni és csoportos fejlesztés már több helyszínen is. Folyamatosan várom a jelentkezőket.

tovább >>
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!